KookJij

Paprika-champignonssalade uit de oven

Een heerlijk paprika-champignonssalade uit de oven recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: kookschrift
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Paprika-champignonssalade uit de oven te bereiden

Oven op 195 à 200°C.
De paprika's overdwars doormidden snijden en de zaadjes en zaadlijsten voorzichtig verwijderen.
De ovenschaal invetten en de paprikahelften erin leggen.
(de grootte van de ovenschaal moet zo zijn dat de paprika's naast elkaar kunnen staan zonder om te vallen)
In een kom de champignonplakken + tomaatjes + knoflook mengen en hiermee de paprika's vullen.
Strooi hierover de Italiaanse kruiden en dan alles besprenkelen met olijfolie.
Schuif de schaal in de oven voor ± 30 minuten.
Haal de schaal daarna even uit de oven en schik de plakjes olijven over de paprika's en als laatste de geraspte kaas.
Doe de schaal weer in de oven voor ± 5 à 10 minuten of tot de kaas gesmolten is.

Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)

Lekker bij (varkens)vlees.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst