KookJij

Ossenhaas met rijke koolsalade en geplette aardappeltjes

Een heerlijk ossenhaas met rijke koolsalade en geplette aardappeltjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ossenhaas met rijke koolsalade en geplette aardappeltjes te bereiden

  1. Snij de kool, wortelen en de knolselder in dunne plakjes. Meng er de wijnazijn en de rozijnen onder. Breng op smaak met peper en zout en laat 30 minuten trekken. Kook ondertussen de aardappelen gaar. Plet ze fijn met een vork en roer er een beetje olijfolie onder. Breng op smaak met peper. Bak de ossenhaas in een pan met weinig olie. Breng op smaak met peper en zout. Hak de dille fijn en meng samen met de yoghurt onder de koolsalade. Snij de radicchio fijn en meng die op het laatste bij de kolen. Serveer de koolsalade op een bord en leg de gebakken ossenhaas erop. Schik de aardappelen erbij. Werk af met enkele toefjes yoghurtsaus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst