KookJij
Lees meer Lees minder

Warm

In deze categorie vind je heerlijke recepten voor een warme lunch of een warm gerechtje voor op een pistoletje of de boterham. Wat denk je van een gevuld Turks broodje uit de oven?

Reset filter

Geavanceerd filter

Subcategorie
Filters worden geladen

Warm6 recepten

  1. Broodje warm vlees
    Broodje warm vlees
    Lekker snel, smaakt altijd! Ingredienten: 500 gram gegrilde fricandeau (broodbeleg), 4 zachte broodjes, peper en zout
  2. Quiche met spinazie en geitenkaas
    Quiche met spinazie en geitenkaas
    Ingredienten: 1 rol kruimeldeeg, 300 g bladspinazie (diepvries), 2 tenen knoflook, 50 g tomaat, zongedroogde (in olie), 200 ml room, 4 eieren, 150 g geitenkaas (bûche), olijfolie, peper, zout
  3. Spinazie met eieren en uien
    Spinazie met eieren en uien
    Ingredienten: 300 à 400 gram verse spinazie of blokjes uit de diepvries (zie bereiding en kookverhaal), 4 eieren, 1 el fijngehakte peterselie, 25 gram boter/margarine, 1 grote ui, 1 grote rode ui, 3 kleine sjalotjes, 1 teentje knofloo...

  1. Gebakken zoute haring
    Gebakken zoute haring
    Ingredienten: zoute haring, knofloofsaus, (wit)brood
  2. wentelteefjes van beschuit
    wentelteefjes van beschuit
    Ingredienten: 8 beschuiten, 2 eieren, 1 eetlepel kaneel, 500 ml melk, 3 eetlepels suiker, klontje boter, poedersuiker
  3. Schuimomelet
    Schuimomelet
    Ingredienten: 5 eieren, 5 theel. witte basterdsuiker, 40 g roomboter of margarine, vers fruit of vruchten uit blik of jam, poedersuiker, 4-8 Franse bigarreaux - kersjes in zoete suikerstroop
  4. Gegrilde varkenshaas met gebakken banaan
    Gegrilde varkenshaas met gebakken banaan
    Ingredienten: -400 gram varkenshaas, -1 citroen, -half theelepeltje zout, -mespuntje paprikapoeder, -1 teentje knoflook, geplet, -100 ml arachideolie of maïsolie, -2 bananen
  5. Het echte Brabantse worstenbroodje
    Het echte Brabantse worstenbroodje
    Authentiek recept om de echte Brabantse worstenbroodjes zelf te maken. Ingredienten: Deeg:, 1 kg bloem, 2 pakjes droge gist (15 gram), 10 gram zout, 10 gram suiker, 125 gram boter, 2 eieren, ± 4 dl lauw-warm water of melk, Voor het vlees-vulsel:, 1500 gram gehakt, (1000 gram varkens- en 500 rundergehakt)...
  6. Urker dikkoek
    Urker dikkoek
    Ingredienten: 1 kg bloem, 650 ml lauwe melk, zout naar smaak, 50 gram gist, 1 ei, 150 gram krenten en rozijnen, 50 gram boter, 2 ons vetspek, voor de saus:, 60 gram custard, 750 ml melk, stroop naar smaak, 50 gram roomboter
  7. Broodje tonijn met ei en gesmolten kaas (tuna melt)
    Broodje tonijn met ei en gesmolten kaas (tuna melt)
    Ingredienten: 2 blikjes tonijn, 4 eieren, 1 el mayonaise, 1 el bieslook, 1 ui, 2 tl peterselie, 3 tl azijn, zout, versgemalen peper, 4 tomaten, 4 plakken brood, 8 plakken ( Emmentaler)kaas, rucola
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Salade van roze garnalen, radijzen en aardappelen met vinaigrette
    Salade van roze garnalen, radijzen en aardappelen met vinaigrette Categorie Vis, schaal- en schelpdieren
    . Ingredienten: 20 roze garnalen , 500 g vastkokende kleine aardappelen, 100 g gemengde sla, 2 bosjes radijzen, 1 bosje dille, gesnipperd, het sap van 2 limoenen, 100 ml olijfolie, zout, zwarte peper
  2. Salade van maatjes, rode bieten en aardappelen
    Salade van maatjes, rode bieten en aardappelen Categorie Vis, schaal- en schelpdieren
    . Ingredienten: 800 g aardappelen, 500 g rauwe rode bieten, geraspt, 0.5 bosje bieslook, gesnipperd, 4 takjes platte peterselie, gehakt, 2 takjes dragon, gehakt, sla voor de afwerking, 6 maatjes, 150 g yoghurt op z’n Grieks, 1 El mayona
  3. Salade van gemarineerd rundvlees en roergebakken tomaten, bonen en lente-uitjes
    Salade van gemarineerd rundvlees en roergebakken tomaten, bonen en lente-uitjes Categorie Vlees
    . Ingredienten: 600 g steak van Blauwe van Vlaanderen, 4 grote tomaten, 4 teentjes look, 4 El olijfolie, 250 g sperziebonen, 1 bosje lente-uien, 1 El azijn, 1 kleine handvol kervel, 4 takjes oregano, zout, zwarte peper
  4. Steak van Blauwe van Vlaanderen met chimichurri-saus
    Steak van Blauwe van Vlaanderen met chimichurri-saus Categorie Vlees
    . Ingredienten: 4 steaks, 12 kleine vastkokende aardappelen, 8 cocktailtomaten, 3 takjes oregano, 1 bosje koriander, 1 bosje platte peterselie, 2 teentjes look, 3 takjes tijm, 1/2 tl sterke paprika, 1 het sap van 1 limoen, olijfolie, zo
  5. Brochettes van Blauwe van Vlaanderen met huisgemaakte kruidenmayonaise
    Brochettes van Blauwe van Vlaanderen met huisgemaakte kruidenmayonaise Categorie Vlees
    . Ingredienten: 1/2 bosje dragon, 5 takjes bieslook, 1 eierdooier, 1 El sterke mosterd, 1 El citroensap, 200 ml zonnebloemolie, 2 steaks van Blauwe van Vlaanderen van ongeveer 300 g, 4 rode uien, 1 rode paprika, olijfolie bij gebruik va
  6. Rundbrochette met geroosterde bloemkool en aardappelen, geparfumeerd met citroen- en tijmolie
    Rundbrochette met geroosterde bloemkool en aardappelen, geparfumeerd met citroen- en tijmolie Categorie Vlees
    . Ingredienten: 4 rundbrochettes, 1 bloemkool, 20 krielaardappelen, geschild, 1 handvol rucola, 3 takjes tijm, de blaadjes eraf geritst, 1 teen look, gehakt, de zeste en het sap van 1 citroen, 100 ml olijfolie, 0.5 El zachte paprika, mo