KookJij

Mul met Kruiden en Basis Tabbouleh

Tabbouleh is een salade-achtig recept,oorspronkelijk afkomstig uit het Midden Oosten
Recept van:
Bereidingstijd: 180 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Libanon
Keuken: Oosterse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mul met Kruiden en Basis Tabbouleh te bereiden

*Smeer de rode mul filets in met het chermoula kruiden mengsel in olijf olie en laat 2 uur goed marineren en intrekken in de koelkast.
*Zet de oven aan op 180 graden celsius en zet een schaal met de gemarineerde filets 20 minuten in de oven,bedekt door alu-folie en nog eens 5 minuten zonder alu-folie.
*Bereid de couscous en doe daar wat olie door om minder
droog te maken.
*Kousenband en spercieboontjes,schonen,afhalen en in stukjes van 3-4 cm doen.Gedurende 5-10 minuten blancheren,er moet nog beet aan zijn.
*De dressing maken in de keukenmachine door te mengen de gehakte blaadjes,limoensap,peper en zout en olie
*Vervolgens een mix maken van de couscous,boontjes en dressing voor een basis "Tabouleh"

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

*Op voorverwarmd bord een schep tabouleh doen met de
mul-filetjes er op.Geef er een tomaten-komkommer salade bij

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst