Recept
« Terug naar recepten
Minipizza's met gevarieerd beleg
PT25M
Minipizza's met gevarieerd beleg
Een heerlijk minipizza's met gevarieerd beleg recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Minipizza's met gevarieerd beleg te bereiden
Leg de pizzabodems op een plat vlak.Steek er 16 kleine pizzabodems uit met een vormpje of klein glas.Bak de minipizza's 8 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.Roer de geitenkaas,tomatentapenade,créme fraïche,sjalotsnippers,peper en bieslook door elkaar.Beleg daarmee een aantal minipizza's.Garneer met verse bieslook en plakjes olijf met paprika.Roer de roomkaas,mierikswortel en dille door elkaar heen tot een smeuig mengsel.Beleg daarmee een aantal minipizza's.Beleg deze basislaag met een plakje zalm en kaviaar en dille.