KookJij

Mexicaanse runderstoofpot

Een heerlijk mexicaanse runderstoofpot recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Stoofschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Mexico
Keuken: Amerikaanse
Bron: samengestelde recepten van alle recepten wat
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mexicaanse runderstoofpot te bereiden

De bieflappen in stukjes snijden en kruiden, bakken.
De uien er bij gesneden in ringen mee fruiten, kruiden en
de paprika poeder, tomaten, bouillon en de in blokjes gesneden aardappelen toevoegen en ongeveer 20 min. laten stoven tot dat het vlees gaar is, de laatste 5 min de groente toevoegen dan de maizena, steeds goed roeren.

Mijn kookverhaal (Carmen Giskes)

Lekker, vind wel dat het goed pittig moet zijn, zo aten we dat als we aan het kamperen waren, makkelijk in 1 pan en dan met stokbrood met knoflook boter en een blup zure room of met rijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst