Recept
« Terug naar recepten
Mascarponebeertjes
PT40M
Mascarponebeertjes
Een heerlijk mascarponebeertjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
7 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
dr.oetker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mascarponebeertjes te bereiden
Meng de yoghurt met de Mascarpone, de citroenschil, de vanillesuiker en de suiker. Bereid de gelatine zoals voorgeschreven op de verpakking, verwarm met de Rum en roer goed door elkaar. Klop de room op. Op het moment dat de room vast begint te worden, schept u de yoghurtmassa onder de room. Vul een spuitzak met grote gladde mond met de crème. Spuit op een koud bord een grote dot voor het lichaam, een kleinere voor het hoofd en kleine dotjes voor armen, benen en oren. Laat de beer 2 uur afkoelen in de koelkast