KookJij

Mascarponebeertjes

Een heerlijk mascarponebeertjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 7 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: dr.oetker
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mascarponebeertjes te bereiden

Meng de yoghurt met de Mascarpone, de citroenschil, de vanillesuiker en de suiker. Bereid de gelatine zoals voorgeschreven op de verpakking, verwarm met de Rum en roer goed door elkaar. Klop de room op. Op het moment dat de room vast begint te worden, schept u de yoghurtmassa onder de room. Vul een spuitzak met grote gladde mond met de crème. Spuit op een koud bord een grote dot voor het lichaam, een kleinere voor het hoofd en kleine dotjes voor armen, benen en oren. Laat de beer 2 uur afkoelen in de koelkast

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst