KookJij

Lamscasserole I

Een heerlijk lamscasserole i recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 300 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
  2. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Tante
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lamscasserole I te bereiden

*Het vlees,de aardappels,uien,knoflook,selderij,champignons en de kruiden gedurende 2 uren in de marinade zetten
*Dan erbij doen de wortel,prei,courgettes,aubergine en pijnboompitten.Dit goed doorroeren en overstorten in een grote ovenschotel of liever een grote pan.
*De oven was reeds aangezet op 200 graden Celsius
*De pan in de oven schuiven en gedurende 2 uren er in laten en vervolgens er uit halen en de casserol op smaak brengen met peper en zout en houd warm

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

*Opdienen in een diep bord met vers bruin brood en roomboter

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

fokke 123

fokke 123 zegt:
RE inged zelfs op een minder mooie zomerdag lik je je vingers wel 2xaf groet fokke.:p
inged

inged zegt:
Ziet er erg lekker uit, echt iets voor op een koude winter dag. ;)
deuxchapeaux

deuxchapeaux zegt:
No problem!
Jan A:?
fokke123

fokke123 zegt:
mag ik je jan blijven noemen?je achternaan breek ik mijn vingers over,deste meer respekt
voor jouw werk en kook-
kunst fokke de haan vr.gr.:)
deuxchapeaux

deuxchapeaux zegt:
Hoi Fokke123,Ik heb nog wel meer aardige recepten al zeg ik het zelf.Het kost alleen verrekt veel tijd om ze fatsoenlijk op papier te zetten.Verder moet je niet vergeten dat ik al meer dan 70 jaar lekker eten lekker vind.
Eet smakelijk,Jan A:?
fokke123

fokke123 zegt:
jan waar je het vandaan haalt ik weet het niet maar ziet er weer geweldig uit fokke:p