KookJij

Kruidenboter

Een heerlijk kruidenboter recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 12 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kruidenboter te bereiden

KRUIDENBOTER 1
"""""""""""""""""""""""""""
Roer alle ingredienten door de zachte roomboter en maak er een smeuige,homogene massa van.
Door de boter te koelen wordt hij steviger van consistentie en is het op een bepaald moment mogelijk om er een rol van te maken in plastic voedings papier.Bewaar dit in de koelkast tot gebruik en snijd er dan schijven van

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

KRUIDENBOTER 1
"""""""""""""""""""""""""""
Deze boter is goed bij schaal en schelpdieren (mosselen,vongeole),vis en wit vlees en gevogelte.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst