KookJij

Krieltjes met witte wijn en ketjap manis

Een heerlijk krieltjes met witte wijn en ketjap manis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: derbyke
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Krieltjes met witte wijn en ketjap manis te bereiden

Bak de krieltjes(rauw )goud bruin in bakboter voeg spek toe en cajun kruiden laat rustig verder bakken tot de krieltjes half gaar zijn. Voeg de gesneden groenten toe, witte wijn en jetjap manis laat rustig verder sudderen tot alles gaar is als laatste de gorgonzola er onder spatelen.Dien zeer warm op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst