Recept
« Terug naar recepten
Krabsalade met viooltjes,avocadoroom en meloen
PT40M
Krabsalade met viooltjes,avocadoroom en meloen
Een heerlijk krabsalade met viooltjes,avocadoroom en meloen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
14 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Les copains culinaires.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krabsalade met viooltjes,avocadoroom en meloen te bereiden
Druk het vocht uit het ontdooide krabvlees. Bewaar van het krabvlees per persoon een mooi stukje krab om te garneren aan het einde. Vermeng het overige krabvlees met citroensap, olijfolie en kruiden. Op smaak brengen met wat sambal en peper en zout. Steek kleine bolletjes uit de meloen. Maak de avocadoroom. Hij mag niet verkleuren dus sprenkel wat citroensap over de avocado's als je ze uit de schil hebt gehaald. De avocado's pureren met de créme fraïche, witte balsamicoazijn en een gesnipperd sjalotje. Goed op smaak brengen.