KookJij

Krabsalade met viooltjes,avocadoroom en meloen

Een heerlijk krabsalade met viooltjes,avocadoroom en meloen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 14 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Les copains culinaires.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Krabsalade met viooltjes,avocadoroom en meloen te bereiden

Druk het vocht uit het ontdooide krabvlees. Bewaar van het krabvlees per persoon een mooi stukje krab om te garneren aan het einde. Vermeng het overige krabvlees met citroensap, olijfolie en kruiden. Op smaak brengen met wat sambal en peper en zout. Steek kleine bolletjes uit de meloen. Maak de avocadoroom. Hij mag niet verkleuren dus sprenkel wat citroensap over de avocado's als je ze uit de schil hebt gehaald. De avocado's pureren met de créme fraïche, witte balsamicoazijn en een gesnipperd sjalotje. Goed op smaak brengen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst