KookJij

Koude rijstsla op zijn paasbest

Een heerlijk koude rijstsla op zijn paasbest recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
  2. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Koude rijstsla op zijn paasbest te bereiden

Kook de rijst in ruim water voeg een tablet kippenbouillon toe en de soeplepel colorant alimentaire. Giet af en laat afkoelen.
Witloof fijn snijden.
Lenteuitjes in fijne ringen snijden.
Paprika's in fijne ringen snijden.
Komkommers in fijne ringen snijden.
Bieslook fijn snipperen.
Meng de groenten met de koude rijst en kruid naar smaak af met peper en kippenkruiden.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst