KookJij

Kersencaramelijs

Een heerlijk kersencaramelijs recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4-6 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - ijs
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Verleidelijk ijs (Liz Franklin)
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kersencaramelijs te bereiden

1. Doe de mascarpone, melk en suiker in een kom en klop deze tot een gladde massa. Doe het mengsel in een ijsmachine en roer het door tot het bevroren is.
2. Voeg de caramelstukjes en de fijngesneden kersen toe en ga door met roeren totdat het mengsel helemaal bevroren is. Doe het over in een diepvriesdoor en bewaar in de vriezer tot het moment van serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Misschien dat bertal (Bert Allers) het wel weet. Je kunt het even aan hem vragen.
Groetjes,
Anna.
KookJij.
Lizemie2

Lizemie2 zegt:
Ik weet niet wat je dan moet doen... sorry.
mylinh

mylinh zegt:
Ik bedoel verjaardagstaarten.
mylinh

mylinh zegt:
Hallo ja, ik ben terug maar ik ben bijna jarig en ik mag vanaf mijn 10e geen van die versierde taartjes, ik wil graag zelf iets maken ( iets met ijs) wat moet ik doen als ik geen ijsmachine heb, snel antwoorden a.u.b
:(:(:(:?:?:?
mylinh

mylinh zegt:
Och, moet je echt voor alle ijsjes een ijsmachine hebben? Kan het ook zonder ijsmachine????:?:?