KookJij

Kalkoen snitzel met wortelpuree apart gekruid

Een heerlijk kalkoen snitzel met wortelpuree apart gekruid recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalkoen snitzel met wortelpuree apart gekruid te bereiden

Bak de snitzel gaar in boter. De aardappelen met de wortelen beetgaar koken . Afgieten en pureren zeer goed kruiden en een beetje boter toevoegen.
Serveer zeer warm en garneer af met een partje citroen en peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo alletwee , doen waar je zin in hebt als het maar smaakt . Bruchetta kruiden geven een heel aparte smaak aan dit gerecht terwijl er ook uien in verwerkt zijn .Maar toch fijn om te reageren . Groetjes van ons 3 :);):p
Ank de patser

Ank de patser zegt:
Moerepotage noemen wij dit...Lekker met een dikke ui meegekookt, en dan spekjes en mosterd erin!
lembrechts franky

lembrechts franky zegt:
Heel lekker recept, als je een sjalotje en wat bonenkruid bij doe vele beter groetjes Franky:p
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Martha , ook eens iets anders proberen hé...moet niet altijd hetzelfde zijn met de bruine bonen een zeer goed idee van jou ...voor degene die het lust. Groetjes van ons 3 :);):p
martha

martha zegt:
liske zo doe ik het ook altijd...je kan als je wat overhoud de volgende dag een potje bruine bonen er door doen heerlijk doen :p;)
derbyke

derbyke zegt:
Hallo liske , waarom niet iedereen kan toevoegen wat hij of zij het lekkerste vinden.Kijk maar eens op mijn recepten pagina onder aardappelen keuze in overvloed.Groetjes van ons 3 :);):p
liske

liske zegt:
De wortelstamp wordt smeuiger met een scheutje warme melk erdoor, en ik breng hem altijd op smaak met mosterd. Heerlijk!