Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauwhaasje met gorgonzola op een bedje van zuurkool
PT40M
Kabeljauwhaasje met gorgonzola op een bedje van zuurkool
Een heerlijk kabeljauwhaasje met gorgonzola op een bedje van zuurkool recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
de vorket
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauwhaasje met gorgonzola op een bedje van zuurkool te bereiden
Zuurkool met wat zout, appelsap en witte wijn 10 minuten koken. In kooknat laten staan.
Ovenschaaltjes insmeren met boter of olijfolie.
Over voorverwarmen op 160 graden.
Kabeljauwhaasjes bestrooien met zout en peper. Daarna dun laagje gorgonzola erover leggen.
Zuurkool in ovenschaal overdoen. Kabeljauwhaasje met gorgonzola erop leggen.
Besprenkelen met olijfolie. Daarna 15 minuten in voorverwarmde oven van 160 graden.
Garneren met gefrituurde olijven en enkele blaadjes ruculasla.
Ovenschaaltjes insmeren met boter of olijfolie.
Over voorverwarmen op 160 graden.
Kabeljauwhaasjes bestrooien met zout en peper. Daarna dun laagje gorgonzola erover leggen.
Zuurkool in ovenschaal overdoen. Kabeljauwhaasje met gorgonzola erop leggen.
Besprenkelen met olijfolie. Daarna 15 minuten in voorverwarmde oven van 160 graden.
Garneren met gefrituurde olijven en enkele blaadjes ruculasla.