KookJij

Kaas stengels

Een heerlijk kaas stengels recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 3 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
  2. > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: mijzelf
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kaas stengels te bereiden

Snijd de bladerdeeg in reepjes, als je dat hebt gedaan , pak je even een bakje waarin je de ei moet klutsen. Als je de ei heb geklutst moet je de ei uit smeren op de reepjes bladerdeeg. Als laast de geraspe kaas erop en in de oven tot ze goudbruin zijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jimmy

jimmy zegt:
de oven moet op 180 graden.
michellee

michellee zegt:
Hoe hoog moet de oven?
thersia

thersia zegt:
Ik heb dit al eens zelf geprobeerd:?,maar de resultaten waren matig, ga dus nu jouw recept proberen, hoe hoog zet jij de (hetelucht) oven??
jimmy

jimmy zegt:
bedankt
emmi

emmi zegt:
;)Hey jimmy heb het gemaakt en was heeeeeel lekker:p:pBedankt toi toi toi
jimmy

jimmy zegt:
hahah bedankt ben benieuwd je kunt het ook met sesam proberen:)
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Jimmy, ga het zeker proberen en laat je weten hoe het was leuk idee;):pGroetjes Derbyke&Hilde