KookJij

Italiaanse maaltijdsoep met pesto

Een heerlijk italiaanse maaltijdsoep met pesto recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: http://www.kokenmetdorus.nl
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Italiaanse maaltijdsoep met pesto te bereiden

VOORBEREIDING (15 minuten)
1. Was en snijd de groenten:
- wortel in plakjes of blokjes
- prei in plakjes
- boontjes door midden breken
- aardappelen in blokjes
- spruitjes in de lengte doormidden
2. Rasp de kaas

BEREIDING (25 minuten)
1. Bak de groenten aan in de olijfolie, zodat deze licht karamelliseren (ongeveer 4 minuten). Laat ze echter niet verbranden.
2. Voeg de bouillon en de pasta toe en laat aan de kook komen.
3. Laat de soep 5 minuten koken
4. Voeg de pesto toe en verhit de soep nog 1 keer tot het kookpunt
5. Haal de soep van het vuur af en laat deze nog 15 minuten door garen met gesloten deksel. Serveer direct.

Mijn kookverhaal (Koken met Dorus)

Heerlijke vegetarische maaltijdsoep die eenvoudig te bereiden is. Ik gebruik in dit recept ingrediënten die makkelijk te verkrijgen zijn in ons land.
De bereiding van dit gerecht demonstreer ik in de video http://www.kokenmetdorus.nl/rcpt_maaltijdsoep_pesto.php

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Alberta

Alberta zegt:
de soep is heel lekker men kan er mee fantseren met groenten. Ik ben een soep koming myn vader kookte altyd een grote pot soep hy had al de groenten in de hoof. Nu dat ik niet meer in Europa woon heb ik zelf veel recepten gemaakt met soepen winter en zomer. nogmaals bedankt voor de idee en het recept.