KookJij

Hoisingemarineerde zalm

Een heerlijk hoisingemarineerde zalm recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron: Delicious
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hoisingemarineerde zalm te bereiden

Roer alle ingredienten voor de marinade door elkaar en leg de zalmfilets erin. Zorg dat de zalm aan alle kanten bedekt is door de marinade en laat maximaal een uur marineren.
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Neem de zalm uit de marinade, maar bewaar de marinade. Leg de zalm op een met bakpapier bekleedde bakplaat.
Bak de zalm in de oven 12-15 minuten (rose), of 20 minuten (gaar).
Laat de marinade 2 minuten zachtjes koken en serveer deze als saus erbij. Je kan ook groenten wokken en deze afblussen met de marinade.

Serveer de zalm met groenten en naar voorkeur noedels of rijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst