KookJij

Hartig bladerdeeghapje

Een heerlijk hartig bladerdeeghapje recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hartig bladerdeeghapje te bereiden

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en snijd de door de helft. Vouw de randjes ietsjes om.
Ham in kleine blokjes snijden, ui fijnmaken en mengen met de roomkaas, ei en kerriepoeder.
Het mengsel niet te dik verdelen over de plakjes bladerdeeg en bestrooien met de geraspte kaas.
Eventueel iets paprikapoeder erover strooien.
Op de bakplaat of een ovenmat ongeveer 15-20 minuten op 180°C in de oven klaarmaken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

liske

liske zegt:
Hoi, ik heb ze gemaakt en wel op meerdere manieren, met verschillende ingredienten gevuld. Ze waren erg lekker! (zie ook mijn recept: sausijzenbroodjes)
slaatje

slaatje zegt:
Dit nodigt uit om gemaakt te worden, lijkt me heerlijk als borrelhapje. Groetjes Gerda :p:p:p
gianita

gianita zegt:
@liske: ik zou zeggen: probeer het en laat me weten hoe het is geworden. Succes!
liske

liske zegt:
Deze hapjes ga ik zeker eens proberen, lijkt me lekker. Je zou ze ook nog dicht kunnen vouwen?