KookJij

Hapje kerstdagen : geitenkaasje met scampi

Een heerlijk hapje kerstdagen : geitenkaasje met scampi recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Speciale gelegenheden - Kerst
  2. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje kerstdagen : geitenkaasje met scampi te bereiden

Pel de scampi's snij de staart gedeeltelijk in, kruid met dille en peper en bak deze half gaar aan in olijfolie.
Verwarm de oven op 180°C en leg bakpapier op de bakplaat.
Leg de geitenkaasjes met tomaat en scampi erop, prik vast.
Laat tien min opwarmen.
Dresseer het bord met fijn gesneden ijsbergsla, serveer de geitenkaas met tomaat en scampi erop en garneer af met de dressing.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Dank je enilorac , laat het je smaken . Groetjes van ons 3 :);):p xxx
enilorac

enilorac zegt:
Mooi hapje en niet moeilijk. Deze gaat bij mijn favorieten.
Groetjes, Enilorac