KookJij

Groene gazpacho met amandelen en citroenmelisse

Een heerlijk groene gazpacho met amandelen en citroenmelisse recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - Koude
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron: Njam.tv
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Groene gazpacho met amandelen en citroenmelisse te bereiden

Schil de komkommer en paprika. Verwijder zaadlijsten en snijd in stukken. Haal de pitjes uit de druiven.

Schep alle ingrediënten (behalve het water en de ijsblokjes) in een blender en mix fijn. Voeg dan de helft van het water en alle ijsblokjes toe.

Breng op smaak met zout en peper. Voeg naar eigen smaak nog wat water, zout en/of peper toe.


Serveer met een paar blaadjes citroenmelisse.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst