KookJij

Gevulde pannekoeken met spinazie in de oven

Een heerlijk gevulde pannekoeken met spinazie in de oven recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde pannekoeken met spinazie in de oven te bereiden

Klop het ei los.
Maak een luchtig beslag van het meel, het ei en de melk (waarvan 3 eetlepels afgehouden worden).
Bak hiervan in de vetstof 4 pannekoeken.
Kook de gewassen spinazie +/- 10 minuten in voldoende water.
Laat even uitlekken en hak de spinazie.
Snij de uien fijn.
Snijd de plakjes kaas in stukjes en meng ze onder de spinazie met de uien, wat zout, peper en nootmuskaat.
Verdeel de vulling over de vier pannekoeken en rol deze op.
Leg ze in een ovenschotel.
Klop het andere ei met de overgehouden 3 eetlepels melk en wat peper en zout.
Giet dit mengsel over de pannekoeken.
Zet de schotel in een voorverwarmde oven van 175 °C gedurende 25 minuten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst