KookJij

Recept voor Geroosterde forel in een spekjasje

Dit heerlijke vis gerecht moet je echt eens proberen
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Low Carb - Hoofdgerechten
Bevat per éénpersoons portie: 725 kCal energie
54 Gram eiwit
40 Gram vet
34 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Verwarm de de oven voor op 200 *C .
  2. Bestrooi de vis aan beide zijden met zout en wikkel in ontbijtspek.
  3. Leg de vis pakketjes naast elkaar in de ovenschaal  en zet 12-15 minuten in het midden van de oven.
  4. Verhit ondertussen de olie en bak hierin de krieltjes.
  5. Kook de sugarsnaps en de wortels beetgaar.
  6. Meng de ingredienten voor de dressing en schep met de tomaten door de sla.
  7. Meng de zure room met paprikapoeder, zout en peper en bestrijk de forellen ermee.
  8. Zet ze nog 4-5 minuten terug in de oven.
  9. Bestrooi de krieltjes met de peterselie.
  10. Serveer de vis met de krieltjes, sugarsnaps, wortel en de salade.

Mijn kookverhaal (marcel knol)

je kan voor dit recept ook peultjes of kabeljauw gebruiken

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst