KookJij

Gemengde bonensoep

Een heerlijk gemengde bonensoep recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 75 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Bert Allers
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gemengde bonensoep te bereiden

Week de rode kidneybonen en cannellinobonen een nacht in koud water.
Laat ze dan uitlekken.
Verwarm de olie in een pan op matig vuur en roerbak daarin de bacon, ui en knoflook 5 minuten of tot de ui zacht is.
Voeg dan de bleekselderij, wortels en aardappels toe en kook nog 1 minuut.
Meng daarna de bouillon, tomaten, kool, pasta of rijst, rode kidney-en cannellinobonen, kruiden en zwarte peper door het groentenmengsel en breng alles aan de kook.
Kook alles 10 minuten , temper dan het vuur en laat het onder af en toe roeren nog 1 uur zachtjes koken totdat de bonen gaar zijn.
Bestrooi de soep met Parmezaanse kaas en serveer deze direct.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst