KookJij

Gemarineerde biefstuk met gegrilde tomaten en gemengde salade

Een heerlijk gemarineerde biefstuk met gegrilde tomaten en gemengde salade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gemarineerde biefstuk met gegrilde tomaten en gemengde salade te bereiden

Meng alle ingrediënten voor de marinade. Marineer er de biefstuk in gedurende 10 min.
Halveer de tomaten.
Snij de mozzarella in 8 dikke plakken.
Meng de spinazie met de rode sla zodat u een gemengde salade bekomt.
Beleg de halve tomaten met een plak mozzarella en wat rode pesto.
Haal het vlees uit de marinade en dep het goed droog.
Grill het vlees in een grillpan, gedurende 3 min. aan elke zijde, op een niet te hevig vuur (om aanbranden te vermijden). Voor meer doorbakken vlees, laat u het op een zachter vuur nog even verder gaar worden.
Zet de halve tomaten 3 min. onder een hete grill.
Schik de gemengde salade op een bord en besprenkel met de olijfolie en enkele druppels balsamicoazijn. Dien op met het vlees, de tomaten en gebakken aardappelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

chris3

chris3 zegt:
Lekker