Recept
« Terug naar recepten
Geitenkaas met rucola-olie
PT30M
Geitenkaas met rucola-olie
Een heerlijk geitenkaas met rucola-olie recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geitenkaas met rucola-olie te bereiden
Steek uit het brood cirkels of sterren en bak ze in een koekenpan met wat olijfolie aan beide kanten goudbruin en knapperig.
Roer de kaas los met de créme fraiche, kruiden en gehakte rode peperkorrels.
pureer de rucola met de olie.
Leg op elk bord een stuk geroosterd brood met daarop een paar blaadjes rucola.
Schep de kruidenkaas erover heen.
Maak een mooie sliert van de rucola-olie om het brood heen.
Garneer de kaas met een toefje verse kruiden en een paar rode peperkorrels.
Roer de kaas los met de créme fraiche, kruiden en gehakte rode peperkorrels.
pureer de rucola met de olie.
Leg op elk bord een stuk geroosterd brood met daarop een paar blaadjes rucola.
Schep de kruidenkaas erover heen.
Maak een mooie sliert van de rucola-olie om het brood heen.
Garneer de kaas met een toefje verse kruiden en een paar rode peperkorrels.
bertal zegt:
Meestal kan je de olie donker en in de koelkast wel enkele weken bewaren.
(donker en koel)
sorry dat ik niet eerder hebt gereageerd, ben op vakantie geweest.
m.v.g. Bert Allers:)