Recept
« Terug naar recepten
					
						Gegrilde tonijnsteak met bavaria blu en garnituren
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Gegrilde tonijnsteak met bavaria blu en garnituren
Een heerlijk gegrilde tonijnsteak met bavaria blu en garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											9
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Gegrilde tonijnsteak met bavaria blu en garnituren te bereiden
   Kook de spätzle beetgaar.
Tonijnsteaks kruiden en grillen.
Voor de saus champignons in vieren snijden.
Courgette in blokjes snijden.
Lenteuitjes fijn snijden .
Tomaat in kleine stukjes snijden.
Verwarm boter in een keteltje en voeg de hierboven vermelde groenten toe, kruiden en even goed aanstoven. Kruidenroom toevoegen en evenzeer een stuk kaas. Laat pruttelen tot de kaas gesmolten is. Serveer alles zeer warm op bord en garneer af.
									Tonijnsteaks kruiden en grillen.
Voor de saus champignons in vieren snijden.
Courgette in blokjes snijden.
Lenteuitjes fijn snijden .
Tomaat in kleine stukjes snijden.
Verwarm boter in een keteltje en voeg de hierboven vermelde groenten toe, kruiden en even goed aanstoven. Kruidenroom toevoegen en evenzeer een stuk kaas. Laat pruttelen tot de kaas gesmolten is. Serveer alles zeer warm op bord en garneer af.
                    
derbyke zegt:
Bavaria blu is een zachte, triple room, kaas gemaakt van een fijne, witte schimmels buiten en fijne blauwe schimmel van binnen .Groetjes van ons 3 :);):p