KookJij

Gegratineerde Veldsla-stamppot

Een heerlijk gegratineerde veldsla-stamppot recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: agrimarkt folder
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gegratineerde Veldsla-stamppot te bereiden

De aardappelen koken en er met de melk een luchtige puree van maken.
De puree op smaak maken met peper, zout en pesto.
De eieren hard koken.
De spekreepjes uitbakken.
De ui en de paprika snipperen en 3 min. meebakken met de spekreepjes.
De salami en hardgekookte eieren in blokjes snijden.

De worteleindjes van de veldsla afsnijden en de blaadjes samen met het spekmengsel, de salami en de eiblokjes door de puree mengen.

De stamppot in een ingevette ovenschaal scheppen.
De paneermeel met de kaas vermengen en over de schaal verdelen.

Enkele vlokjes boter erover verdelen en in de oven een lekker bruin korstje laten krijgen.









































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst