KookJij

Garganelli met gerookte zalm

Een heerlijk garganelli met gerookte zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Garganelli met gerookte zalm te bereiden

Pasta beetgaar koken en laten afkoelen.
Room,mosterd,bessenjenever en mayonaise samen mengen met zout en peper.
Dille,bieslook,ajuinpijpjes en peterselie fijn snijden.
De gerookte zalm in fijne slierten snijden.
De hierboven ingredienten allemaal samen mengen en dresseren op bord,afwerken met pijnboompitten en de grijze garnalen en een takje dille.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst