KookJij

Forel eens anders klaargemaakt

Een heerlijk forel eens anders klaargemaakt recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 90 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Forel eens anders klaargemaakt te bereiden

Smeer een vuurvaste schotel goed in met olijfolie , verdeel de aardappelschijven op de bodem van de schotel . Leg de gekruide vis er boven op de groenten erbij en evenzeer kruiden. De scheut wijn erbij "denk ook aan jezelf een glaasje kan geen kwaad ". Nu maar in een voorverwarmde oven van 220gr en laat het zijn gangentje maar gaan . Alles in een potje nat " heerlijk "

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Hallo Lex, hier de gevraagde ingredienten van de viskruiden: zwarte peper, sel de fleur met citroen, dille, muskaatnoot, lookpoeder, gemberpoeder, paprikapoeder, chilipoeder, peterselie. Hopelijk heb ik je verder kunnen helpen. Fijne zondag, groetjes van ons 3tjes ;-) :-)
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Hallo Lex, ben momenteel op vakantie maar zal na thuiskomst meer uitleg verschaffen. Groetjes, Hilde Kookjij.
Lex Heufke Kantelaar

Lex Heufke Kantelaar zegt:
Lijkt mij heerlijk om te proberen. Wij kunnen bijna altijd verse forel kopen. Alleen heb ik problemen met "viskruiden" Wat versta je daaronder? Kun je dat voor mij vertalen naar de kruiden afzonderlijk. Viskruiden worden hier niet verkocht.
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Stuer Andre , begin met 60 min en daarna controleren of de vis gaar is .Groetjes van ons 3 :);):p
Stuer Andre

Stuer Andre zegt:
De totale bereidingstijd zal 90 min bedragen, maar hoe lang moet de schaal in de oven staan.
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Stuer Andre , bereidingstijd : staat vermeld bovenaan 90 min .Groetjes van ons 3 :);):p
Stuer Andre

Stuer Andre zegt:
Hoe lang moet dit in de oven staan?