KookJij

Fetatruffels met munt en pistachenoten

Een heerlijk fetatruffels met munt en pistachenoten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Delhaize
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Fetatruffels met munt en pistachenoten te bereiden



Prak de feta met een vork met de verse kaas en de fijngehakte muntblaadjes tot een homogeen mengsel.
Gebruik de hakmolen om de pistachenoten fijn te hakken, maar doe dit schoksgewijs om het tot poeder verpulveren te vermijden. Leg de gehakte noten op een groot bord.
Maak kleine balletjes van het kaasmengsel en rol ze in de noten. Zet ze koel weg tot voor het serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst