Recept
« Terug naar recepten
					
						Eieromelet met vis en alle overschotjes van toen.
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Eieromelet met vis en alle overschotjes van toen.
Een heerlijk eieromelet met vis en alle overschotjes van toen. recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Overig
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											10
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Eieromelet met vis en alle overschotjes van toen. te bereiden
Klop de eieren los met peper,dille en een scheut witte wijn.Bak alle groenten aan in boter voeg de rijst en vis toe evenzeer de kaas en mierikswortel, roer goed om.Giet de los geklopte eieren er over en laat zachtjes sudderen als laatste de rucola erover en een beetje fijn gesnipperde dille.Serveer zeer warm met desnoods brood
									
                    
ilicia zegt: