KookJij

Duiveltjes eten

Een heerlijk duiveltjes eten recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
  2. > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Duiveltjes eten te bereiden

voeg alle ingredienten voor marinade bij elkaar
vlees in stukken erdoor heen en minimaal een paar uur laten staan (bij voorkeur een nacht in de marinade laten staan)

vlees samen met marinade in pan laten bakken
champignons en extra ui bakken en erbij voegen
2 el pindakaas erbij om te binden


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

josi

josi zegt:
@lilian
de nasikruiden bij de marinade voegen. succes
lilian

lilian zegt:
een vraagje, de nasi kruiden doe je die in de marinade of naderhand pas als je het vlees doet bakken?
Lijkt me erg lekker, ga het morgen maken!
hummel

hummel zegt:
Ik heb het gemaakt en het was heerlijk. heb er een extra el pindakaas in gedaan en 2 el suiker, want ik vond het wat zuur. Ga dit zeker nog een keer maken.
yvonne

yvonne zegt:
Lijkt me erg lekker
het lijkt een beetje op hete kip en daar ben ik ook dol op. Ik ga het met kip proberen.
Theetje

Theetje zegt:
Lijkt me heerlijk, ga het in het weekend maken.:p:p:p