KookJij

Dipsausje voor mosselen, gehaktballetjes, snackjes enz.

Dit dipsausje heb ik snel even gemaakt voor bij mosselen. Ik had niet zoveel ingrediënten tot mijn beschikking en heb het dus erg simpel gehouden.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dipsausje voor mosselen, gehaktballetjes, snackjes enz. te bereiden

  1. Doe de mayonaise, tomatenketchup, ketjap, curry, mosterd, honing en kerrie in een kom en meng alles door elkaar.
  2. Voeg een scheutje Vieux en de fijngesnipperde sjalot toe en roer het goed door elkaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst