KookJij

Dagschotel: varkenshaasje op een bedje van boontjes vergezeld van krieltjes

Een heerlijk dagschotel: varkenshaasje op een bedje van boontjes vergezeld van krieltjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: varkenshaasje op een bedje van boontjes vergezeld van krieltjes te bereiden

Boontjes beetgaar koken in licht gezouten water.
Sjalotjes aanstoven in de olie van de tomaatjes, voeg de tomaatjes en boontjes toe.
Kook de krieltjes beetgaar in licht gezouten water met een scheutje azijn.
Giet af, bak deze samen in de olie van de tomaatjes en voeg de tomaatjes en fijn gesneden sjalotjes toe.
Kruiden met peper en zout.
Varkenshaasje gekruid rosé aanbakken.
Serveer dit alles zeer warm op bord.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Dank je wel, simpel maar toch een gerechtje dat hier ook goed in de smaak valt. Groetjes van ons 3tjes :);):p
tommeke

tommeke zegt:
idem dito zoals bij het huwelijk van de boontjes en tomaten, groetjes Jeannine alias Tommeke