KookJij

Dagschotel: tournedos van hinde op een bedje van groentenpuree

Een heerlijk dagschotel: tournedos van hinde op een bedje van groentenpuree recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: tournedos van hinde op een bedje van groentenpuree te bereiden

Aardappelen beetgaar koken.
Sjalotjes en wortelen fijn snijden en even opstoven deze kruiden met peper zout en marjolein.
Vlees kort en krachtig gekruid aanbakken deze mogen rosé zijn degene die dat wenst natuurlijk.
Aardappelen pureren, kruiden en de groenten eronder mengen en een scheutje olijfolie
Serveer het gerecht zeer warm op bord en werk af met bladpeterselie.
Saus aan jullie de keuze om voor die het wenst erbij te serveren.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst