Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: tournedos van hinde op een bedje van groentenpuree
PT30M
Dagschotel: tournedos van hinde op een bedje van groentenpuree
Een heerlijk dagschotel: tournedos van hinde op een bedje van groentenpuree recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: tournedos van hinde op een bedje van groentenpuree te bereiden
Aardappelen beetgaar koken.
Sjalotjes en wortelen fijn snijden en even opstoven deze kruiden met peper zout en marjolein.
Vlees kort en krachtig gekruid aanbakken deze mogen rosé zijn degene die dat wenst natuurlijk.
Aardappelen pureren, kruiden en de groenten eronder mengen en een scheutje olijfolie
Serveer het gerecht zeer warm op bord en werk af met bladpeterselie.
Saus aan jullie de keuze om voor die het wenst erbij te serveren.
Sjalotjes en wortelen fijn snijden en even opstoven deze kruiden met peper zout en marjolein.
Vlees kort en krachtig gekruid aanbakken deze mogen rosé zijn degene die dat wenst natuurlijk.
Aardappelen pureren, kruiden en de groenten eronder mengen en een scheutje olijfolie
Serveer het gerecht zeer warm op bord en werk af met bladpeterselie.
Saus aan jullie de keuze om voor die het wenst erbij te serveren.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.