KookJij

Dagschotel: tortellini gevuld met mortadella in een kaassausje met rucola en tomaat

Uitstapje naar Duitsland deze heerlijke tortellini meegebracht.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: tortellini gevuld met mortadella in een kaassausje met rucola en tomaat te bereiden

  1. Maak een blanke roux van de boter, bloem en melk voeg de grof geraspte kaas toe en meng goed onder elkaar. Kippenblokjes kruiden met kippenkruiden aanbakken in een beetje boter samen met de in blokjes gesneden ajuin. Voeg de tomaten in stukken gesneden toe. Tortellini +/- 6 min beetgaar koken voeg deze bij de kippenblokjes evenzeer de saus en de rucola grof gesneden. Meng alles goed onder elkaar en serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Dank je wel Anna ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Klinkt niet alleen heerlijk, maar ziet er ook nog eens fantastisch uit!