Recept
« Terug naar recepten
					
						Dagschotel: surprise vis van het jaar laat jullie verrassen
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Dagschotel: surprise vis van het jaar laat jullie verrassen
Een heerlijk dagschotel: surprise vis van het jaar laat jullie verrassen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Dagschotel: surprise vis van het jaar laat jullie verrassen te bereiden
 Aardappelen schillen, wassen en in blokjes snijden. 
Kook deze beetgaar in ruim licht gezouten water.
Bloemkool roosjes beetgaar koken in licht gezouten water. Houd 2 mooie roosjes warm aan de kant voor bij het gerecht.
Courgette in fijne reepjes snijden.
Pureer de aardappelen samen met een deel van de olie van de tomaatjes, indien nodig bijkruiden naar smaak.
Meng de tomaatjes, bloemkool ( grof gehakt ) en de rauwe courgette onder de puree.
De vis en gamba's zeer goed kruiden met de viskruiden en in bloem wentelen. Rol de vis op en prik vast.
Bak de vis en gamba's gaar aan in boter.
Serveer alles zeer warm op bord werk af en geniet van de vis van het jaar.
										Kook deze beetgaar in ruim licht gezouten water.
Bloemkool roosjes beetgaar koken in licht gezouten water. Houd 2 mooie roosjes warm aan de kant voor bij het gerecht.
Courgette in fijne reepjes snijden.
Pureer de aardappelen samen met een deel van de olie van de tomaatjes, indien nodig bijkruiden naar smaak.
Meng de tomaatjes, bloemkool ( grof gehakt ) en de rauwe courgette onder de puree.
De vis en gamba's zeer goed kruiden met de viskruiden en in bloem wentelen. Rol de vis op en prik vast.
Bak de vis en gamba's gaar aan in boter.
Serveer alles zeer warm op bord werk af en geniet van de vis van het jaar.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									
                    