Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: kalkoenschnitzel op een bedje van kaas-spirelli met opgebakken porei en gerookte spekblokjes
PT30M
Dagschotel: kalkoenschnitzel op een bedje van kaas-spirelli met opgebakken porei en gerookte spekblokjes
Een eenvoudige dagschotel vlug klaar als je weinig tijd hebt om te kokkerellen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: kalkoenschnitzel op een bedje van kaas-spirelli met opgebakken porei en gerookte spekblokjes te bereiden
- Bak de gerookte spekblokjes zonder vetstof krokant aan.
- Porei in schuine ringen snijden van +/- 2 cm. Bak deze beetgaar aan in een beetje boter.
- Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
- Oven voorverwarmen op 200 gr en bak de kalkoenschnitzel krokant aan.
- Roer de philadelphia kaas onder de pasta serveer op bord samen met de porei, spekblokjes en de kalkoenschnitzel. Verdeel de gemalen kaas over het gerecht.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.