KookJij

Dagschotel: kalkoenhaasje met opgebakken patatjes en verse groentjes

Een dagschotel voor de eerste herfstdagen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: kalkoenhaasje met opgebakken patatjes en verse groentjes te bereiden

  1. Aardappelen in blokjes snijden deze beetgaar koken. Bloemkool in roosjes verdelen de wortelen in schijfjes snijden deze aanstoven en kruiden naar smaak. Kalkoenhaasje goed kruiden en gaar aanbakken. De aardappelen kruiden en aanbakken in een beetje boter. Serveer deze dagschotel zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst