KookJij

Dagschotel: filet porc Ardenne met gestoofd witloof en wortelen en opgebakken peterselie aardappelen

Bijzonder lekker dit lichtjes gepekeld en gerookt “Ardeens varkenshaasje”.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: filet porc Ardenne met gestoofd witloof en wortelen en opgebakken peterselie aardappelen te bereiden

  1. Wortel in fijne halve ringen snijden,stoof deze aan in een beetje boter. Witloof grof snijden deze bij de wortelen voegen kruiden en suiker toevoegen, stoof deze beetgaar.
  2. Aardappelen in blokjes snijden deze beetgaar koken in licht gezouten water. Bak deze goudbruin aan met de fijn gehakte peterselie en kruiden met peper.
  3. Het lichtjes gepekeld en gerookt “Ardeens varkenshaasje” rosé aanbakken in een beetje boter. Serveer dit alles zeer warm op bord.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst