KookJij

Dagschotel: Fijnproever verwend zijn vrouwtje

Een heerlijk dagschotel: fijnproever verwend zijn vrouwtje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo & Fijnproever
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: Fijnproever verwend zijn vrouwtje te bereiden

Pasta beetgaar koken.
Vis goed kruiden en in bloem wentelen bak deze gaar aan in olijfolie gemengd met boter.
Wortel halveren en in schuine stukken snijden.
Porei in grove ringen snijden.
Sjalot in grove stukken snijden.
Wok de groenten beetgaar aan in olijfolie evenzeer kruiden, voeg de cocosmelk toe en laat goed doorwarmen, op het laatste een stukje kruidenboter toevoegen.
Serveer alles zeer warm op voorverwarmde borden en werk af met citroen, peterselie en kruidenboter.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Laat het je smaken Els :);):p
Els

Els zegt:
Bij m'n favo's gezet. Volgende week komt het tafel!!:)
Anna

Anna zegt:
Mooi gerechtje! Maar hij heeft dan ook een zeer goede leermeester (es)!!;):D:p