Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: Fijnproever verwend zijn vrouwtje
PT30M
Dagschotel: Fijnproever verwend zijn vrouwtje
Een heerlijk dagschotel: fijnproever verwend zijn vrouwtje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo & Fijnproever
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: Fijnproever verwend zijn vrouwtje te bereiden
Pasta beetgaar koken.
Vis goed kruiden en in bloem wentelen bak deze gaar aan in olijfolie gemengd met boter.
Wortel halveren en in schuine stukken snijden.
Porei in grove ringen snijden.
Sjalot in grove stukken snijden.
Wok de groenten beetgaar aan in olijfolie evenzeer kruiden, voeg de cocosmelk toe en laat goed doorwarmen, op het laatste een stukje kruidenboter toevoegen.
Serveer alles zeer warm op voorverwarmde borden en werk af met citroen, peterselie en kruidenboter.
Vis goed kruiden en in bloem wentelen bak deze gaar aan in olijfolie gemengd met boter.
Wortel halveren en in schuine stukken snijden.
Porei in grove ringen snijden.
Sjalot in grove stukken snijden.
Wok de groenten beetgaar aan in olijfolie evenzeer kruiden, voeg de cocosmelk toe en laat goed doorwarmen, op het laatste een stukje kruidenboter toevoegen.
Serveer alles zeer warm op voorverwarmde borden en werk af met citroen, peterselie en kruidenboter.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: