KookJij

Dagschotel: een bedje van rucola en tomaat met broccolipuree vergezeld van pangasiusfilet in een triootje van kaas (saus )

Een bedje van koude groenten samen met warme puree en vis in een kaassausje.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: een bedje van rucola en tomaat met broccolipuree vergezeld van pangasiusfilet in een triootje van kaas (saus ) te bereiden

  1. Aardappelen in blokjes snijden deze samen met de broccoli en het visbouillonblokje in water beetgaar koken. Pangasiusfilet in stukjes snijden deze kruiden met peper en zout en beetgaar steamen. Maak een blanke roux van de boter, bloem en melk kruid naar smaak. De grana padano & parmigiano grof raspen ( houd een beetje aan de kant voor afgarnering ) deze samen met de gorgonzola onder de saus mengen. Aardappelen afgieten deze pureren, kruiden en een beetje boter met het ei er goed onder mengen. Verdeel de rucola over de borden samen met de in schijven gesneden tomaten deze kruiden met wat peper en zout. Puree in het midden van het bord verdeel de vis erover vervolgens de saus. Werk af met de geraspte kaas.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst