KookJij

Dagschotel: cordon bleu van kabeljauw op een bedje van puree met verrassingen

De normale cordon blue of schnitzel is gemaakt van varkens/kip of kalkoen vlees. Eens iets anders nu met vis.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: cordon bleu van kabeljauw op een bedje van puree met verrassingen te bereiden

  1. Spekblokjes zonder vetstoffen even krokant aanbakken.
  2. Wortelen in blokjes snijden, ajuin in blokjes snijden, look door de perser doen. Tomaten het vruchtvlees verwijderen ( goed voor in een soepje ) snij de tomaat in concassé en hou deze aan de kant. Groenten even opstoven in een beetje boter. 
  3. Aardappelen beetgaar koken, afgieten en pureren roer er het eike en de goede boter eronder zeer goed kruiden. Voeg de groenten, spekblokjes en tomaat concassé toe.
  4. Cordon bleu gaar aanbakken. Serveer deze dagschotel zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Recept uit de doos van onze sloebers 16 december 2014

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst