KookJij

Curry van lamsbout en aardappel

Een heerlijk curry van lamsbout en aardappel recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 75 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: eigen keuken
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Curry van lamsbout en aardappel te bereiden

Verhit de olie en bak hierin op hoog vuur de ui en het lamsvlees in 4-5 min rondom lichtbruin.
Roer er de gemberwortel en currypasta door en schep alles goed om. Verwarm de currypasta enkele minuten.
Schenk de kokosmelk erbij en voeg de aardappelen toe.
Stoof het gerecht ± 15 min op een zacht vuur tot de aardappelen gaar zijn.
Voeg dan de courgette en spinazieblaadjes toe en verwarm het gerecht nog 4-5 min.
Breng op smaak met zout, peper en koriander.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst