KookJij

Curry cappuccino

Een heerlijk curry cappuccino recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 14 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: lescopains
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Curry cappuccino te bereiden

Reduceer port, Noilly prat en witte wijn voor de helft.
Zet de sjalotten,prei en de appel (alles fijn gesneden) aan in boter en voeg de kerrie toe.
Blus dit af met de reductie, zie punt 1.
Vul dit aan met de room en gevogeltebouillon.
Pureer met de staafmixer de kokosrasp, banaan en ananas en voeg dit toe aan de bouillon. Voeg ook het citroengras toe en laat dit zolang mogelijk op de zijkant van de kooktafel zachtjes trekken.
Zeef de soep.
Breng de soep op smaak met peper, zout en tabasco.
Presentatie:
Serveer de soep in een amusekopje.
Afmaken met half geslagen room en gehakte koriander.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst