KookJij

Cubaanse wentelteefjes

Een heerlijk cubaanse wentelteefjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Gerecht
  2. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Cuba
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Cubaanse wentelteefjes te bereiden

Begin eerst met de saus, doe de wijn de suiker, vanillesuiker en het water in de steelpan en laat het inkoken tot een siroop op middelhoog vuur, als het kookt zet het vuur dan zachter. Het moet een siroopje worden. Heb je te weinig vocht voeg dan water toe, het is een beetje gevoelswerk.

Doe in de mengkom de eieren en klop ze los, voeg de melk beetje bij beetje toe en klop goed door. Voeg de kruiden, de witte wijn en de vanillesuiker erbij en klop even erdoor.
Verwarm de boter in de pan en doop de stukken brood in het eimengsel. Bak het brood zachtjes om en om tot het licht bruin gebakken is. Leg op elk bord 4 halve stukken brood en schenk er de siroop over .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst