KookJij

Crisiscake

Een heerlijk crisiscake recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 105 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Cake
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: RTL4 Koffietijd
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Crisiscake te bereiden

Snij de tutti-frutti aan stukjes, en meng deze met de nog warme thee, lichtbruine basterdsuiker en vanillesuiker in een kom en laat dit 30 min. afkoelen.
Verwarm nu de oven voor op150 graden.
Pak nu de kom weer met het tutti-frutti mengsel en roer nu het gezeefde bloem erdoor met het ei tot een mooi glad beslag.
Doe alles in de cakevorm en bak het in 75 min gaar.
Om te controleren of het gaar is steek je met een lange satéprikker midden in de cake, blijft er niks aan de prikker zitten is de cake gaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

dorry55

dorry55 zegt:
Je bent me voor Jan:) Heb het recept gezien en wilde het eerst uitproberen maar er is iets fout gegaan want hij bleef nat en werd niet gaar, dus ooit probeer ik een nwe poging.