KookJij

Confituur: rabarber, bosbessen, braambessen

De bosbessen en braambessen zijn geplukt tijdens wandelingen in het bos. Thuis deze in porties ingevroren voor het geval voor een sausje of confituur.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Confituur: rabarber, bosbessen, braambessen te bereiden

De bosbessen en braambessen zijn geplukt tijdens wandelingen in het bos. Thuis deze in porties ingevroren voor het geval voor een sausje of confituur. Rabarber uit de hof (tuin) deze in kleine stukjes gesneden en ook ingevroren.
Dus nu maar confituur maken. Het fruit laten ontdooien en in een grote ketel met 1000 g witte suiker opzetten. Laten koken, voortdurend roeren en regelmatig schuim afscheppen. Als de bereiding niet meer loperig is verdelen in glazen potten met deksel.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst