Recept
« Terug naar recepten
Confituur met rum
PT60M
Confituur met rum
Een heerlijk confituur met rum recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
.... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Confituur met rum te bereiden
Honingmeloen in blokjes snijden.
Nectarines in blokjes snijden.
Kiwi's in blokjes snijden.
Doe de vruchten in een ruime kookpot en voeg suiker toe evenzeer de rum. Laat koken, blijf regelmatig roeren en schuim evenzeer regelmatig af.
Na ongeveer 1 uur als de gewenste dikte is bereikt, vul glazen potten met de confituur, deksel erop en laten afkoelen.
Nectarines in blokjes snijden.
Kiwi's in blokjes snijden.
Doe de vruchten in een ruime kookpot en voeg suiker toe evenzeer de rum. Laat koken, blijf regelmatig roeren en schuim evenzeer regelmatig af.
Na ongeveer 1 uur als de gewenste dikte is bereikt, vul glazen potten met de confituur, deksel erop en laten afkoelen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
derbyke zegt:
derbyke zegt:
meckymesser zegt:
Anna zegt: